Stifterne af Young Boys Academy, Tanzania


Akademiet blev stiftet af Holger Kristiansen og Bo Kristiansen. De to brødre fra Silkeborg ønsker at gøre en forskel for unge drenge i Tanzania. 

Bo Kristiansen

Bo Kristiansen

Formand

Bo har en god indsigt i Afrika, Tanzania og Arusha. I perioden fra 1982 til 1998 arbejdede Bo i mere end 10 år i Kenya og Tanzania for DANIDA og Mellemfolkeligt Samvirke. Fra 1994-1998 var han ansat som “Director of Operations” i MS Training Centre for Development Cooperation (MS TCDC) i Usa River, Arusha.

Efter at Bo flyttede tilbage til Danmark, har han minimum en gang årligt besøgt Tanzania for at besøge venner og tage sig af aktiviteterne i Lake Natron Maasai Support i Tanzania, som han også er medstifter af. LNMS støtter Maasai-folket fra Engaresero i Tanzania. I 2010 blev han udnævnt som “Alaigwanani” (ældremedlem) i maasai-klanen Liyang’iri i det nordvestlige Tanzania.

Holger Kristiansen

Holger Kristiansen

Næstformand

Holger har igennem de seneste 30 år været manden bag en række produkter og firmaer indenfor media, betting og fodbold. Blandt andet Oddset, bold.dk, Bet24, KanalSport, 90M og Bet25.

Holgers sidste projekt er at give unge drenge i Danmark og Tanzania to chancer for at lykkes i livet. I Danmark via den professionelle fodboldklub Young Boys FD og business-armen Young Business, hvor de unge professionelle fodboldspillere arbejder – og i Tanzania via arbejdet i NGO’en Young Boys Academy.

Holger er også ejer af den lodge, som er blevet ombygget til akademi i Ngongongare