Visionen

Visionen


Young Boys Academy er en non-profit organisation, der gennem akademiet bruger akademisk uddannelse af høj kvalitet, samt fodbold som et redskab til at hjælpe unge drenge, såvel som deres familier og samfund, med at få en bedre chance i livet.

Målet med Young Boys Academy
Ambitionen og målet med grundlæggelsen af akademiet er, at gøre Young Boys Academy til et ideelt sted, at udvikle unge drenge fra Tanzania, som fremtidige rollemodeller, ved at give dem akademisk uddannelse af høj kvalitet, mens de udvikles holistisk, sportsligt og dermed bliver gjort til produktive medlemmer af samfundet.

Alt dette bliver gjort ud fra den holistiske tankegang i KFUM-trekanten: Body (Fodbold), Mind (Skole) & Spirit (Karaktér).

Vores mål er at udvikle fodboldtalentet for drenge i alderen 10-18 år samtidig med at vi giver et fuldt akademisk sponsorat på en veletableret og fremragende skole. Først og fremmest ønsker vi at udvikle dem til at være gode medlemmer af deres samfund, når de vender tilbage, men det kan også omfatte en billet til universitetet eller et liv som professionel fodboldspiller. Det vigtigste er, at vi sikrer alle YBA-drenge en bedre fremtid.


Vores kernevædier
Respekt; Sportsånd; ærlighed; ansvarlighed; integritet; tillidsfuldhed; samfundstjeneste; styrke folket; innovation; inklusivitet.

 

 

MÅL

– Fonden er en non-profit organisation, der gennem akademiet bruger fodbold som et værktøj til at hjælpe unge drenge såvel som deres familier og samfund med at få en bedre chance i livet.
– For at imødekomme Visionen vil fundamentet være at udvikle og køre et ”avanceret” fodboldakademi i Arusha-regionen, Tanzania.
– Udvikling af unge fodboldspilleres tekniske færdigheder og lære dem ny taktisk forståelse.
– Introduktion til individuelle træningsmetoder for spillerne på forskellige generelle og sportsrelaterede forberedelsesniveauer.
– At vejlede de unge drenge gennem sport, samfundstjeneste og praktisk træning for at hjælpe dem med at vokse op og blive til ansvarlige unge mænd.
– At skabe gode holdninger og sociale færdigheder under sportskonkurrencer og træninger.
– For gradvist at introducere og vænne spillerne til at spille på højere niveauer, junior, senior (amatør, professionel).
– At sikre, at de unge på akademiet erhverver ordentlig akademisk uddannelse på en veletableret skole i Arusha-regionen.

 

Sammen kan vi gøre en forskel!

Bo Kristiansen

Stifter & formand

“Ante Omnia Progressio”
[Udvikling før alt andet]

Holger Kristiansen

Stifter & næstformand