For foden af Mount Meru...

For foden af Mount Meru...

… ligger Tanzanias mest ambitiøse fodboldakademi.

Mount Meru
Mount Meru ligger midt i Arusha National Park for enden af Mormela Road. Mount Meru er Tanzanias næsthøjeste bjerg med sine 4.566 meter … og hele kontinentets 10. største.

Ngongongare
Landsbyen der grænser op til Arusha National Park hedder Ngongongare, og det er her vort akademi ligger. Ca. 300 meter øst for Mormela Road, der går fra hovedvejen mellem Arusha og Moschi og op til nationalparken.

Klimaet
Vi er 1.300 meter over havets overflade på akademiet, og da vi samtidig er ‘i bjergene’ og tæt på ækvator, så betyder det, at klimaet er perfekt til fodbold. Og også ganske fint til at kunne anlægge gode baner.

 

En tidligere lodge

En tidligere lodge

Akademiet var tidligere en turist-lodge bygget i 1998 af en amerikansk statsborger. Det blev siden overtaget af en lokal tanzanier – men da coronaen lukkede ned for turismen i Tanzania – lukkede stedet som turist lodge.

Drengene skal bo i lodgens hytter
I hovedbygningen er der stor spisesal, samt en TV- og lektie-stue. Derudover er der både køkken og udekøkken, og tre lejligheder med eget toilet/bad. De ledende medarbejdere og vore frivillige skal bo her.
Drengene skal bo i de hytter, som tidligere blev beboet af turister.
Fire drenge i hver hytte, som udover fire senge har eget bad/toilet, et skrivebord og nogle stole.